En utraditionel salgsvogn til dit næste arrangement

 

Hvad enten du skal sælge billetter, drinks, startnumre eller politiske budskaber, er vognen, du gør det fra, altid omdrejningspunktet i dit arrangement. Den er et pejlemærke og et samlingssted, når eventdeltagere mødes, søger information eller vejledning. Og netop vognens samlende status gør den til dit arrangements mest ikoniske fikspunkt og en central del af din branding.

Vores udlejningsvogne spænder bredt fra kontorvogn, informationsdisk og messestand til et moderne take på skurvognen, et billetkontor eller en mobil bar.

OPLAGT

Dette Tiny Office blev næsten bygget på en weekend i et maraton af byggevilje og mødet mellem to virksomheder og flere gode partnere på de enkelte fagområder. Og så fik arkitekt Elvira Bergman tegnet og bygget sit første hus på hjul. Vores gode snedkerlærling Andreas har bygget tænkte løsninger og bygget møblerne hos Tømrer og Snedkerforretning Thylkjær & Jakobsen. Vi kalder vognen Tiny Office OPLAGT.

 

Se mere

OPLAGT

Podcast

Tiny Podcast er blevet til i samarbejde med Marie Højlund og andre professionelle musikere og producenter, og det har skabt en vogn, hvor der er indtænkt løsninger, der gør det nemt at starte interviews og samtaler op.

 

Se mere

Podcast

Udlejningsservice

Levering on location

Det skal være nemt at leje et mobilt kontor hos Tiny Office. Derfor stiller vi vognen op på din location og sætter kaffen over, og så henter vi den igen, når dit arrangement er slut. Du behøver ikke engang tænke over rengøring – det er med i prisen. Lige som lakridspiberne.
Nemmere bli’r det ikke.

Afhentning hos Tiny Office
Ønsker du selv at afhente en af vores udlejningsmodeller, skal du være sikker på, at dit køretøj må trække vægten, samt at totalvægt på bil og trailer ikke overstiger 3.500 kg.
Er du i tvivl, så tag fat i os.
All inclusive

Du lejer ikke bare en tom skal. Her får du alle dikkedarer med, så du er klar til at arbejde fra det øjeblik, du stiger ind ad døren. Alle vogne er fuldt møbleret og udstyret med alt, hvad et mobilt kontor kræver for at være funktionsdygtigt: Wi-fi, kaffemaskine, køleskab, varme og en lang række kontorfaciliteter, der gør det muligt at holde møder og arbejde on location i utraditionelle omgivelser.

Skal du føre valgkamp?

Lej et Tiny Office som dit rullende kampagnekontor og understøt samtidig din bæredygtighedsprofil.
Hvis bæredygtighed er en del af din dagsorden, har vi det ultimative kampagnekontor til dig. Et mobilt kontor med alt, hvad du har brug for til at møde vælgerne rundt i hele landet.

Branding: Vi pimper din vogn!

Dit logo på facaden eller måske et kampagneslogan? Vi har mange gode løsninger til at skræddersy vognen, så den understøtter dit event eller brand. Bare ring, så finder vi ud af det.

Genanvendte materialer

En Tiny Office kontorvogn er primært lavet af genanvendte materialer. Lige fra undervognen til konstruktionen og møblementet. Typisk opstår ideen til en ny vogn ud fra ting, som nogen har kasseret. Det er cirkulær økonomi i sin reneste form – ganske enkelt, fordi vi altid har taget udgangspunkt i genbrugsmaterialer.

Playmobil

Med referencer til Playmobil Vejarbejde-serien får du her en vogn, der både er opsigtsvækkende og samtidig funktionel. Hylder og kroge giver opbevaringsplads til arbejdsudstyr. Der er ingen Side 9-piger, men derimod et billede af det originale Playmobilsæt.

 

Se mere

Playmobil

Prime Minister

 

Kontorvogn, mødelokale, information eller produktionsvogn med plads til 3 - 4 personer. Indbygget køleskab og kaffemaskine samt borde og bænke ude foran.

 

Se mere

Prime Minister

Tiny Office 1

 

Tiny Office 1 er det hyggelige mobilkontor, der er nemt at tage med på arbejde, hvor end du har lyst til at placere dit kontor. Her får du både brændeovn, sildebensparket og ovenlysvindue.

 

Se mere

Tiny Office 1

Tiny Surf

 

Med sit cool og unikke udtryk bliver Tiny Office Surf brugt som mobilt kontor og mobil information til spektakulære outdoor events rundt om i landet. Vognens aludesign tåler vind og vejr ved kysterne og på havnekanten. Hvem vil ikke gerne sove her efter en tur på bølgerne og mange øller i solnedgangen?

 

Se mere

Tiny Surf

Tiny Office 11

 

Tiny Office 11 er vores største udlejningvogn med plads til 7 personer omkring mødebordet eller alternativt rigtig god albueplads til to. Velegnet som mobilt servicecenter, informationsdisk eller billetkontor med en stor åben luge langs siden. En person kan let overnatte i denne vogn.

 

Se mere

Tiny Office 11

Formwork

 

Formwork er en fødevaregodkendt salgsvogn bygget i genbrugte forskallingsbrædder. Der er to serveringsluger og en indretning med plads til kølesalgsdiske, køl/frys, ovn og kogeø. Vognen har håndvask med vandvarmer. Tiny Office Formwork kan med sit rå ydre nemt dekoreres efter ønske med logoer og budskaber. Vognen er vores største af slagsen og er velegnet som isvogn, sandwichbod eller lignende.

 

Se mere

Formwork

Minibaren

 

"Småt er godt" er et selvstændigt koncept, der udlejes fuldt bemandet. Det er den gode historie om plads til forskellighed på arbejdsmarkedet med små kolde forfriskninger serveret af mennesker med dværgvækst. En gennemført fortælling med noget på hjerte og i dén grad et glimt i øjenhøjde. Der er installeret vandhane, håndvask, køleskab og fadølshane samt hylder til produkter og service.

 

Se mere

Minibaren

Hestetrailer

 

Sammen med Horsens & Friends tilbyder vi udlejning af en ombygget hestetrailer til en fortryllende bar, som nemt kan opstilles ved byfester, festivaller og andre begivenheder, der har brug for et blikfang. Baren er bygget, så personale og kunder kan stå i ly for sol og regn.

 

Se mere

Hestetrailer

Tiny Tiny

 

Tiny Tiny-barerne og boderne kan lejes og bruges både som bar, hvor de kommer med fadølshaner, glasholder og køleskab, men kan også bruges som promotion eller salg af diverse produkter eller fødevarer.

 

Se mere

Tiny Tiny

Tiny Info

 

Det er som bekendt ikke størrelsen, men gørelsen, det kommer an på. Tiny Tiny er mobile barer og messestande med fadølshane og virkelig godt udnyttet plads til en person. De er nemme at håndtere og kan rulle ind, hvor som helst som mobil bar, salgsbod, samlingssted og lignende. Der er flere varianter, og de kan dekoreres efter ønske.

 

Se mere

Tiny Info

Perronvogn

 

Perronvognen er en smal sag på el med vaskbare overflader, der nemt kan køres ind på messen og bruges som samlingsstand, mobil madbod, foodtruck eller mobil bar. Perronvognen kommer med en ”usynlig” parasol, som sikrer godt vejr hele året.

 

Se mere

Perronvogn

De fjernstyrede

 

Vi bygger og udlejer næsten alt på hjul - også lakridspiber, lygtepæle og sofaer. Derfor kan du leje forskellige fjernstyrede elementer, der skaber opmærksomhed om din sag eller dit produkt.

 

Se mere

De fjernstyrede