Hjemvendt 

Hjemvendt - Det traditionelle møder det skæve

Med Hjemvendt har vi skabt en vogn, der både kigger tilbage i tiden men som samtidig rækker ud i fremtiden. Den kendte byggeteknik med bindingsværkstruktur er blevet fortolket, og har fået nye skæve linjer. Heri kommer mødet mellem fortiden og nutid.  

Hjemvendt vækker tankerne over på mormors mobile dagligstue. Et rum, der er rart at være i, og som indbyder til hygge og fokus. I indretningen er både nutiden og fortiden indtænkt, f.eks. kan man finde wifi koden broderet ind på en pude.  

Hjemvendt er en multivogn, som kan bruges til mange formål. Gunderup Kirke har bl.a. haft lejet vognen til at skabe fortællinger fra Biblen, så de både rammer børn og voksne. De har fortolket juleevangeliet men også påskebudskabet er blevet delt på en ny måde, fra den multifunktionelle vogn  

Hjemvendt er velegnet til både forestillinger, udstillingsvindue, kontor, produktionskontor og meget andet. De mange hylder gør det nemt at vise sine produkter frem eller opbevare sine ting tæt på. Vognen er bygget med flytbare møbler, så f.eks. bordet kan slås sammen og hænges på væggen. Dette gør, at Hengemt er god til flere formål, og den har også bestået sin test som barvogn.

 

FEATURES:

Kaffemaskine og køleskab, opslålige borde, reoler. Kan leveres med skiltning efter ønske samt mulighed for sol- og vindmøllepanel, så den kan fungere off-grid.

MÅL:
H: 3,0 m x B: 2,25 m x L: 4,10 m (med trækstang 5,60 m)
Vægt: 1750 kg.

VEJLEDENDE PRIS DAG/UGE:

5.000 kr. / 15.000 kr. ex. moms.

Book med mail

Pindhunden Tinyoffice 1 (28 Of 29) Pindhunden Tinyoffice 1 (28 Of 29)

Billeder af Hjemvendt