DE KLOGE HÆNDER

Som håndværker har du mulighed for at bruge din kreativitet og se dine projekter blive til virkelighed i en aktiv hverdag, hvor du aldrig står stille.

Projektet ’De Kloge Hænder’ skal inspirere flere unge mennesker til at vælge en erhvervsuddannelse. For vi har brug for flere dygtige håndværkere på arbejdsmarkedet i fremtiden. Det kræver dog, at vi gør det til en attraktiv karrierevej for den unge generation. Det gør vi med 'De Kloge Hænder'.

”Jeg har valgt at blive håndværker, fordi jeg godt kan lide at bruge mine hænder og være kreativ. Det er fantastisk at møde ind på arbejde, hvor der hele tiden sker noget, og hvor ens projekter er i konstant udvikling.”
- Katrine, bestået grundforløbet som snedker

IMG 0660 2 IMG 0660 2

Luft ud i skurvognen

Med 'De Kloge Hænder' arbejder vi sammen om at skabe en skurvogn, der møder de unges behov. Ud ryger de stereotype pinup-kalendere og den lumre stemning, og ind kommer kreativitet, sammenhold og bæredygtige løsninger. 

Med et hold af dygtige talenter, der repræsenterer forskellige aldersgrupper, håndværksgrene, etnicitet og køn finder vi ud af, hvordan fremtidens skurvogn ser ud. Når planen er lagt, bygger vi den sammen.

Vognen bliver bygget af lokalproducerede og genbrugte materialer og bliver dermed også et godt eksempel på fremtidens mere bæredygtige skurvogn. 

Når vognen er færdig, kører den ud til byggepladser, erhvervsuddannelser og folkeskoler, men også festivaler, Folkemøder og begivenheder, hvor de unge er med til at opbygge de fysiske rammer og skabe nye relationer.

"På sigt er drømmen at bygge flere vogne. Det er for eksempel oplagt at bygge 'Værkstedet', som sammen med Skurvognen giver et bud på fremtidens arbejdsplads, viser vejen for den grønne omstilling og hjælper stolte håndværkere på vej".

- Jonas Pindhund Hallberg, Tiny Office

Tiny Office Jonas Hallberg Med Sit Mobile Kontor Lakridspiber Tiny Office Jonas Hallberg Med Sit Mobile Kontor Lakridspiber

"Jeg kan godt lide at være praktisk og bruge mine hænder, og så er der bare noget fedt over at arbejde med træ. Jeg vil klart anbefale andre at tage en håndværkeruddannelse, fordi man lærer noget, man kan bruge i hverdagen.

- Cecilie, uddannet møbelsnedker

IMG 1609 IMG 1609

Video: De Kloge Hænder

For mere info og hjælp til at realisere projektet 'De Kloge Hænder', kontakt Jonas 'Pindhund' Hallberg på tlf. 2171 9331 / jonas@tinyoffice.dk

Billeder De Kloge Hænder