Om os

Vi var kaospiloter og oplevelsesøkonomer, før det blev til egentlige uddannelser. Vi er håndværkere, der kan bruge hovedet. Vi er stolte specialister på hvert vores felt, men ikke mere stolte, end at vi spørger, hvis vi er i tvivl. Vi fungerer bedst, når vi oplever relationer blomstre frem imellem os og vores kunder.

Vi holder på, at et ord er et ord, og en leveringsdato er til tiden. Vi leverer inden for budget – og det til trods for, at vi er kunstnere i ånden. Vi forstår vigtigheden af synlighed og omtale, og vi dokumenterer derfor altid hvert projekt fra start til slut i tegninger og billeder.

Tiny Office er startet af Jonas Hallberg, der har en baggrund som udlært håndværker. Han har i en lang årrække arbejdet for Smukfest (det gør han fortsat), som chef for hele den visuelle udvikling af Bøgeskoven som festplads, i nært samarbejde med de virksomheder, hvis sponsorater han aktiverer. Jonas er vild med det midlertidige og har gennem årene udviklet og bygget midlertidige monumenter for organisationer og virksomheder fra sin egen virksomhed Ikke en Pind.

Kontakt

 

Skal vi lave en aftale? Eller vil du ned og se stedet? 

Find kontaktoplysninger her:

 

 

Se mere

Rød Postkasse Kontaktside Rød Postkasse Kontaktside