Jonas 'Pindhund' Hallberg

Stifter, ejer, elektriker og idémand - og alt derimellem.

Hvad?

Jonas bruger meget af sin tid på kundehåndtering, salg, markedsføring og administration, som hører med til det at eje og drive en virksomhed i medvind. Men i virkeligheden brænder hans hjerte allermest for det praktiske - at gøre ideer og drømme til virkelighed - og han nyder timerne på værkstedet sammen med hele sjakket.

Hvad ellers?

Jonas er uddannet elektriker og startede sin karriere hos Poul Halvpris i Klostergade. Når han ikke bygger ting på hjul hos Tiny Office, er han kreativ TOP-chef hos Smukfest, sidder i bestyrelsen for diverse kulturinstitutioner, og så ejer han en klistermærkefabrik, der laver sprudlende labels til kedelige biler. Han er fan af det midlertidige og mobile, og han er vild med at skabe forandring i en verden, der konstant forandrer sig.

Vægt?

93,2 kg (uden penge på lommen)

Jonas 'Pindhund' Hallberg

Annette Gade

Administration

Hvad?  

Hvor de fleste andre i Tiny Office holder mest af at skabe, designe og bygge, er Annette vild med at samle trådene, skabe struktur og holde styr på sagerne. Det frigiver ro og plads til legesyge og udvikling blandt resten af medarbejderne - og løn til tiden ikke mindst. 

Hvad ellers?

Annette er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, og har arbejdet som sekretær det meste af sit voksne liv - primært indenfor transport- og shippingbranchen. Hun er vild med at have skiftet de store, åbne kontormiljøer ud med en alsidig og kreativ arbejdsplads og et lille kontor på hjul. 

Annette Gade

Andreas Boje Sørensen

Snedkerlærling

Hvad?

Andreas er på pletten, når inventaret i vognene skal bygges. Andreas er dygtig til detaljer og finesse. Han sørger for, at speciallavede møbler, indbyggede skabe og unikke løsninger skaber den helt rigtige atmosfære i alle vores vogne.

Hvad ellers?

Andreas er brandmand og kun et speciale fra at være uddannet Antropolog fra Københavns Universitet, så hovedet og lysten til at lære nyt fejler bestemt ingenting. Nu er han gået i lære som snedker hos Tiny Office for at bruge sine hænder mere. Udover at få en masse læring og inspiration fra resten af Tiny Office-holdet, får Andreas også lov at komme i praktik hos flere af vores gode samarbejdspartnere.

Vægt?

80,7 kg (uden høreværn)

Andreas Boje Sørensen

Magnus Ibsen Rishøj

Tømrerlærling

Hvad?

Magnus bygger det meste i Tiny Office, men arbejder primært på det grove på vognene - fx trapper og træskelet. Magnus suger til sig fra de øvrige dygtige medarbejdere og lærer nyt hver eneste dag på værkstedet.

Hvad ellers?

Magnus har trods sin unge alder været vidt omkring: Et semester på filosofi, et grundforløb som smed og et år som vogndreng hos IKEA. Han er heldigvis blevet i vognbranchen og er nu med til at skabe dem i stedet for at sætte dem på plads. I sin fritid sejler han med træskibet “Aalekvasen Anna”, så han er ofte at finde på Aarhus Træskibshavn. 

Vægt?

110,1 kg (det er løgn!)

Magnus Ibsen Rishøj

Julie Lindberg Ekmann

Snedkerlærling og arkitekt

Hvad?

Julie bruger halvdelen af sin tid i Tiny Office på at tegne og resten af tiden på at bygge. Julie med med i stort set hele processen, når vognene bliver til virkelighed - lige fra idéudvikling og skitsering til projektering og byggeri. 

Hvad ellers?

Julie har en hel bachelor og en halv kandidat i arkitektur. Hun har skiftet den fine kjole, habitten og tegnestuen i København ud med arbejdstøj, sikkerhedssko og Tiny Office. Julie drømmer om at bygge bro mellem fagligheder og være med til at skabe bedre samspil mellem idé, visioner og tegning og det færdige resultat. Det gør hun ved selv at blive håndværker og lære alt det praktiske.

Vægt?

64,8 kg

Julie Lindberg Ekmann

Nis Hybel

Arbejdsmand

Hvad?

Nis kaster sig ud i det meste i Tiny Office; snedkerarbejde, tømrerarbejde og vedligehold af vogne. Han er dygtig til detaljer og har en stærk æstetisk sans, så han får ofte lov at arbejde på  vognenes finesse både indvendigt og udvendigt.

Hvad ellers?

Nis er egentlig uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatoriet og har i mange år levet af at spille og undervise i musik. På sidelinjen har han bygget sit eget kolonihavehus, og det har givet ham lyst til endnu mere byggeri. Det er nemlig en god inspiration til musikken og tilfredsstillende at lave noget kreativt, der samtidig skal kunne holde til en tur på motorvejen i regnvejr.

Vægt?

80,7 kg.

Nis Hybel

Anders Siggard

Billedkunstner og selvlært håndværker

Hvad?

Anders er værkstedet altmuligmand. Han er ekspert i at lave alt det, der ikke er vogne - fx scenografier, teknik og fjernstyrede ting såsom sofaer og lygtepæle. Han maler, laver ting i metal, træ, plastik og jern og er altid god for at gøre en skør idé til virkelighed.

Hvad ellers?

Anders har både hoved og hænder skruet godt på. Han er uddannet billedkunstner, har en kandidat i Idéhistorie, har arbejdet i tømrervirksomhed og har spillet rigtig meget dødsmetal. Derfor er det heller ikke uvant, at Anders bliver sat til at løse selv de underligste opgaver, og det er bare én af de ting han elsker ved at arbejde hos Tiny Office.

Vægt?

74,1 kg

Anders Siggard

Palle Christiansen Bay

Flexjobber og altmuligmand

Hvad?

Når der skal hentes ting og sager, køres med vogne eller findes på skøre ideer, så er Palle manden, man går til. Han fikser ting, bygger ting og ordner ting, og så er han kendt for sit skæve, idérige hoved.

Hvad ellers?

Palle er oprindeligt uddannet smed og har lavet lidt af hvert gennem årene. Han har bl.a. arbejdet som bygningssmed og skibsbygger, og så var han jernbinder, da Storebæltsbroen blev bygget. Han er legesyg, og det hører ikke til sjældenheder, at man ser Palle gå igennem Aarhus udklædt som pirat.

Vægt?

80,1 kg

Palle Christiansen Bay