Jonas 'Pindhund' Hallberg

Stifter, ejer, elektriker og idémand - og alt derimellem.

Hvad?

Jonas bruger meget af sin tid på kundehåndtering, salg, markedsføring og administration, som hører med til det at eje og drive en virksomhed i medvind. Men i virkeligheden brænder hans hjerte allermest for det praktiske - at gøre ideer og drømme til virkelighed - og han nyder timerne på værkstedet sammen med hele sjakket.

Hvad ellers?

Jonas er uddannet elektriker og startede sin karriere hos Poul Halvpris i Klostergade. Når han ikke bygger ting på hjul hos Tiny Office, er han kreativ TOP-chef hos Smukfest, sidder i bestyrelsen for diverse kulturinstitutioner, og så ejer han en klistermærkefabrik, der laver sprudlende labels til kedelige biler. Han er fan af det midlertidige og mobile, og han er vild med at skabe forandring i en verden, der konstant forandrer sig.

Vægt?

93,2 kg (uden penge på lommen)

Jonas2 Jonas2

Anders Siggard

Billedkunstner og selvlært håndværker

Hvad?

Anders er værkstedets altmuligmand. Han er ekspert i at lave alt det, der ikke er vogne - fx scenografier, teknik og fjernstyrede ting såsom sofaer og lygtepæle. Han maler, laver ting i metal, træ, plastik og jern og er altid god for at gøre en skør idé til virkelighed.

Hvad ellers?

Anders har både hoved og hænder skruet godt på. Han er uddannet billedkunstner, har en kandidat i Idéhistorie, har arbejdet i tømrervirksomhed og har spillet rigtig meget dødsmetal. Derfor er det heller ikke uvant, at Anders bliver sat til at løse selv de underligste opgaver, og det er bare én af de ting han elsker ved at arbejde hos Tiny Office.

Vægt?

74,1 kg

Anders Min Anders Min

Geert Hallberg

Seniorjobber og oprydningsmand

Hvad?

Når der skal sættes skruer i, fejes gulve, afkortes rør, laves ledningssystemer eller holdes øje med Jonas, så er Geert den helt rigtige. Geert er nemlig Jonas' far og den eneste i verden, der ejer en vaskeægte Tiny Office-kedeldragt.

Hvad ellers?

Geert er uddannet jurist og har tidligere arbejdet som kommunaldirektør. Han er firmaets alderspræsident og har egentlig været pensionist i de sidste 15 år. Men det kan godt være lidt svært at sidde stille, og derfor er vi så glade for, at Geert vil komme og hjælpe os hos Tiny Office. Hvis der er opgaver, der er brug for hjælp til, har Geert en fast rutine: "Så spørger jeg bare Anders, han har altid et svar og gode ideer til, hvordan man kan sætte ting sammen."

Vægt?

87,3 kg

3416342D 1E2D 46E5 8CB1 211A8B016785 1 105 C 3416342D 1E2D 46E5 8CB1 211A8B016785 1 105 C

Asger Lymann Jespersen

Arkitekt og arbejdsmand

Hvad?

Med Asgers egne ord "hjælper han på værkstedet og bygger det, han får besked på." Det er vi mere end almindeligt glade for, og han laver også mere end det. Asger er uddannet arkitekt, og han ser mange smarte og lækre designløsninger, som får liv i vores produktioner. 

Hvad ellers?

Asger har været selvstændig i næsten fire år og bruger al sin arbejdstid på at tegne og bygge. Han tænker blandt andet i gode løsninger på event- og udeområder. Det var Asgers kæreste, der så på Facebook, at Tiny Office søgte flere hænder. Hun foreslog det til Asger, der ringede til Jonas. Tirsdag startede han og har været her lige siden. Tak til Asgers kæreste.

Vægt?

83,7 kg

IMG 9107 IMG 9107

Magnus Dvinge Prüsch

Autodidakt altmuligmand

Hvad?

Magnus hørte om Tiny Office fra en ven, og han blev så begejstret for stedet, at han opsøgte Jonas flere gange, indtil han endelig fik en plads på holdet. Og det er vi glade for. Den gode energi og kombinationen af, at det hele er lidt seriøst og lidt skørt, fangede Magnus, og han hjælper i dag med forefaldende opgaver, bygger, pudser og saver. Derudover er det også ham, der henter vogne, når der er behov for det. 

Hvad ellers?

Magnus er ud af en rigtig festival-familie, og han har i de seneste tre år stået for musikfestivalen Ødsted ved Vejle sammen med en gruppe gode venner. Her bygger de det hele op fra mark til festivalplads, og i år var der også et Tiny Office med. Derudover er Magnus tidligere gymnast og er virkelig god til at stå på hænder. 

Vægt?

70 kg

165CEE20 559D 4092 9F9D 8A42D2E3B115 1 105 C 165CEE20 559D 4092 9F9D 8A42D2E3B115 1 105 C

Palle Christiansen Bay

Flexjobber og altmuligmand

Hvad?

Når der skal hentes ting og sager, køres med vogne eller findes på skøre ideer, så er Palle manden, man går til. Han fikser ting, bygger ting og ordner ting, og så er han kendt for sit skæve, idérige hoved.

Hvad ellers?

Palle er oprindeligt uddannet smed og har lavet lidt af hvert gennem årene. Han har bl.a. arbejdet som bygningssmed og skibsbygger, og så var han jernbinder, da Storebæltsbroen blev bygget. Han er legesyg, og det hører ikke til sjældenheder, at man ser Palle gå igennem Aarhus udklædt som pirat.

Vægt?

80,1 kg

Palle2 Palle2