Jonas 'Pindhund' Hallberg

Stifter, ejer, elektriker og idémand - og alt derimellem.

Hvad?

Jonas bruger meget af sin tid på kundehåndtering, salg, markedsføring og administration, som hører med til det at eje og drive en virksomhed i medvind. Men i virkeligheden brænder hans hjerte allermest for det praktiske - at gøre ideer og drømme til virkelighed - og han nyder timerne på værkstedet sammen med hele sjakket.

Hvad ellers?

Jonas er uddannet elektriker og startede sin karriere hos Poul Halvpris i Klostergade. Når han ikke bygger ting på hjul hos Tiny Office, er han kreativ TOP-chef hos Smukfest, sidder i bestyrelsen for diverse kulturinstitutioner, og så ejer han en klistermærkefabrik, der laver sprudlende labels til kedelige biler. Han er fan af det midlertidige og mobile, og han er vild med at skabe forandring i en verden, der konstant forandrer sig.

Vægt?

93,2 kg (uden penge på lommen)

Jonas 'Pindhund' Hallberg

Lotte Frank Andersen

Kommunikation og administration

Hvad?  

Mens Tiny Offices øvrige medarbejdere og håndværkere tryller på værkstedet, tryller Lotte med ord og organisering. Hun holder styr på det administrative og fortæller de små og store historier om mennesker, vogne og andet godt. Det er Lotte, der fortæller, hvem vi er i Tiny Office, og hvad vi går og laver.

Hvad ellers?

Lotte er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har en kandidat i retorik fra Aarhus Universitet og har arbejdet på en lokalavis, Grundfos, en folkeskole og et stort annoncesite for motorcykler. Lotte har alsidige interesser og brænder for at bruge sine journalistiske kompetencer inden for bæredygtighed og klima, og så er hun domsmand og nævning ved Retten i Aarhus. 

 

Lotte Frank Andersen

Andreas Boje Sørensen

Snedkerlærling

Hvad?

Andreas er på pletten, når inventaret i vognene skal bygges. Andreas er dygtig til detaljer og finesse. Han sørger for, at speciallavede møbler, indbyggede skabe og unikke løsninger skaber den helt rigtige atmosfære i alle vores vogne.

Hvad ellers?

Andreas er brandmand og kun et speciale fra at være uddannet Antropolog fra Københavns Universitet, så hovedet og lysten til at lære nyt fejler bestemt ingenting. Nu er han gået i lære som snedker hos Tiny Office for at bruge sine hænder mere. Udover at få en masse læring og inspiration fra resten af Tiny Office-holdet, får Andreas også lov at komme i praktik hos flere af vores gode samarbejdspartnere.

Vægt?

80,7 kg (uden høreværn)

Andreas Boje Sørensen

Magnus Ibsen Rishøj

Tømrerlærling

Hvad?

Magnus bygger det meste i Tiny Office, men arbejder primært på det grove på vognene - fx trapper og træskelet. Magnus suger til sig fra de øvrige dygtige medarbejdere og lærer nyt hver eneste dag på værkstedet.

Hvad ellers?

Magnus har trods sin unge alder været vidt omkring: Et semester på filosofi, et grundforløb som smed og et år som vogndreng hos IKEA. Han er heldigvis blevet i vognbranchen og er nu med til at skabe dem i stedet for at sætte dem på plads. I sin fritid sejler han med træskibet “Aalekvasen Anna”, så han er ofte at finde på Aarhus Træskibshavn. 

Vægt?

110,1 kg (det er løgn!)

Magnus Ibsen Rishøj

Julie Lindberg Ekmann

Arkitekt

Hvad?

Julie bruger det meste af sin tid i Tiny Office på at tegne og visualisere vognene. Julie er med med i stort set hele processen, når vognene bliver til virkelighed - lige fra idéudvikling og skitsering til projektering og byggeri. 

Hvad ellers?

Julie har en hel bachelor og en halv kandidat i arkitektur. Hun har skiftet den fine kjole, habitten og tegnestuen i København ud med arbejdstøj, sikkerhedssko og Tiny Office. Julie drømmer om at bygge bro mellem fagligheder og være med til at skabe bedre samspil mellem idé, visioner og tegning og det færdige resultat. Det gør hun ved at kombinere sin arkitektuddannelse med en snedkeruddannelse.

Julie Lindberg Ekmann

Nis Hybel

Arbejdsmand

Hvad?

Nis kaster sig ud i det meste i Tiny Office; snedkerarbejde, tømrerarbejde og vedligehold af vogne. Han er dygtig til detaljer og har en stærk æstetisk sans, så han får ofte lov at arbejde på  vognenes finesse både indvendigt og udvendigt.

Hvad ellers?

Nis er egentlig uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatoriet og har i mange år levet af at spille og undervise i musik. På sidelinjen har han bygget sit eget kolonihavehus, og det har givet ham lyst til endnu mere byggeri. Det er nemlig en god inspiration til musikken og tilfredsstillende at lave noget kreativt, der samtidig skal kunne holde til en tur på motorvejen i regnvejr.

Vægt?

80,7 kg.

Nis Hybel

Anders Siggard

Billedkunstner og selvlært håndværker

Hvad?

Anders er værkstedet altmuligmand. Han er ekspert i at lave alt det, der ikke er vogne - fx scenografier, teknik og fjernstyrede ting såsom sofaer og lygtepæle. Han maler, laver ting i metal, træ, plastik og jern og er altid god for at gøre en skør idé til virkelighed.

Hvad ellers?

Anders har både hoved og hænder skruet godt på. Han er uddannet billedkunstner, har en kandidat i Idéhistorie, har arbejdet i tømrervirksomhed og har spillet rigtig meget dødsmetal. Derfor er det heller ikke uvant, at Anders bliver sat til at løse selv de underligste opgaver, og det er bare én af de ting han elsker ved at arbejde hos Tiny Office.

Vægt?

74,1 kg

Anders Siggard

Palle Christiansen Bay

Flexjobber og altmuligmand

Hvad?

Når der skal hentes ting og sager, køres med vogne eller findes på skøre ideer, så er Palle manden, man går til. Han fikser ting, bygger ting og ordner ting, og så er han kendt for sit skæve, idérige hoved.

Hvad ellers?

Palle er oprindeligt uddannet smed og har lavet lidt af hvert gennem årene. Han har bl.a. arbejdet som bygningssmed og skibsbygger, og så var han jernbinder, da Storebæltsbroen blev bygget. Han er legesyg, og det hører ikke til sjældenheder, at man ser Palle gå igennem Aarhus udklædt som pirat.

Vægt?

80,1 kg

Palle Christiansen Bay

Troels Henningsen

Tømrer

Hvad?

Troels kommer i øjeblikket i værkstedet et par dage om ugen og hjælper især med opbygningen af vognene. Han er tømrer, har speciale i træarbejde og er skarp, når der skal bygges fra bunden. Men han bidrager også, når der for eksempel skal laves et vindue eller sættes et køkken op i en af vognene.

Hvad ellers?

Når Troels ikke slår sine folder hos Tiny Office, arbejder han med udsatte unge i et klub- og skoletilbud. Her er han fagskolelærer og lærer de unge om træ- og tømrerarbejde. Troels har tidligere arbejdet som tømrer i Norge, hvor han har opbygget sin store ekspertise inden for træarbejde. Hvis Troels’ efternavn lyder bekendt, er det, fordi han er barnebarn af møbeldesigner Frits Henningsen.

Vægt?

93,9 kg (jo mere, jo bedre!)

Troels Henningsen

Jacob Astrup Kempel

Tømrer

Hvad?

Jacob giver fra tid til anden en hånd med på værkstedet, og her er det primært det grove arbejde, han kaster sig over. Jacob er tømrer, og hans styrke ligger især i træskeletter og montering.

Hvad ellers?

Når Jacob ikke er at finde i værkstedet hos Tiny Office, arbejder han på små og store projekter i eget byggefirma, Astrup Byg. Det er især Børnehuset Ønskelandet i Ikast, der får gavn af Jacobs evner. Her får han – næsten – frie hænder til at gøre Ønskelandet endnu mere eventyrligt og spændende for institutionens vuggestue- og børnehavebørn.

Vægt?

83,7 kg

Jacob Astrup Kempel