Jonas 'Pindhund' Hallberg

Stifter, ejer, elektriker og idémand - og alt derimellem.

Hvad?

Jonas bruger meget af sin tid på kundehåndtering, salg, markedsføring og administration, som hører med til det at eje og drive en virksomhed i medvind. Men i virkeligheden brænder hans hjerte allermest for det praktiske - at gøre ideer og drømme til virkelighed - og han nyder timerne på værkstedet sammen med hele sjakket.

Hvad ellers?

Jonas er uddannet elektriker og startede sin karriere hos Poul Halvpris i Klostergade. Når han ikke bygger ting på hjul hos Tiny Office, er han kreativ TOP-chef hos Smukfest, sidder i bestyrelsen for diverse kulturinstitutioner, og så ejer han en klistermærkefabrik, der laver sprudlende labels til kedelige biler. Han er fan af det midlertidige og mobile, og han er vild med at skabe forandring i en verden, der konstant forandrer sig.

Vægt?

93,2 kg (uden penge på lommen)

Jonas2 Jonas2

Anders Siggard

Billedkunstner og selvlært håndværker

Hvad?

Anders er værkstedet altmuligmand. Han er ekspert i at lave alt det, der ikke er vogne - fx scenografier, teknik og fjernstyrede ting såsom sofaer og lygtepæle. Han maler, laver ting i metal, træ, plastik og jern og er altid god for at gøre en skør idé til virkelighed.

Hvad ellers?

Anders har både hoved og hænder skruet godt på. Han er uddannet billedkunstner, har en kandidat i Idéhistorie, har arbejdet i tømrervirksomhed og har spillet rigtig meget dødsmetal. Derfor er det heller ikke uvant, at Anders bliver sat til at løse selv de underligste opgaver, og det er bare én af de ting han elsker ved at arbejde hos Tiny Office.

Vægt?

74,1 kg

Anders Min Anders Min

Andreas Boje Sørensen

Snedkerlærling

Hvad?

Andreas er på pletten, når inventaret i vognene skal bygges. Andreas er dygtig til detaljer og finesse. Han sørger for, at speciallavede møbler, indbyggede skabe og unikke løsninger skaber den helt rigtige atmosfære i alle vores vogne.

Hvad ellers?

Andreas er brandmand og kun et speciale fra at være uddannet Antropolog fra Københavns Universitet, så hovedet og lysten til at lære nyt fejler bestemt ingenting. Nu er han gået i lære som snedker hos Tiny Office for at bruge sine hænder mere. Udover at få en masse læring og inspiration fra resten af Tiny Office-holdet, får Andreas også lov at komme i praktik hos flere af vores gode samarbejdspartnere.

Vægt?

80,7 kg (uden høreværn)

Andreas Andreas

Geert Hallberg

Seniorjobber og oprydningsmand

Hvad?

Når der skal sættes skruer i, fejes gulve, afkortes rør, laves ledningssystemer eller holdes øje med Jonas, så er Geert den helt rigtige. Geert er nemlig Jonas' far og den eneste i verden, der ejer en vaskeægte Tiny Office-kedeldragt.

Hvad ellers?

Geert er uddannet jurist og har tidligere arbejdet som kommunaldirektør. Han er firmaets alderspræsident og har egentlig været pensionist i de sidste 15 år. Men det kan godt være lidt svært at sidde stille, og derfor er vi så glade for, at Geert vil komme og hjælpe os hos Tiny Office. Hvis der er opgaver, der er brug for hjælp til, har Geert en fast rutine: "Så spørger jeg bare Anders, han har altid et svar og gode ideer til, hvordan man kan sætte ting sammen."

Vægt?

87,3 kg

3416342D 1E2D 46E5 8CB1 211A8B016785 1 105 C 3416342D 1E2D 46E5 8CB1 211A8B016785 1 105 C

Nis Hybel

Arbejdsmand

Hvad?

Nis kaster sig ud i det meste i Tiny Office; snedkerarbejde, tømrerarbejde og vedligehold af vogne. Han er dygtig til detaljer og har en stærk æstetisk sans, så han får ofte lov at arbejde på  vognenes finesse både indvendigt og udvendigt.

Hvad ellers?

Nis er egentlig uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatoriet og har i mange år levet af at spille og undervise i musik. På sidelinjen har han bygget sit eget kolonihavehus, og det har givet ham lyst til endnu mere byggeri. Det er nemlig en god inspiration til musikken og tilfredsstillende at lave noget kreativt, der samtidig skal kunne holde til en tur på motorvejen i regnvejr.

Vægt?

80,7 kg.

Nis Nis

Asger Lymann Jespersen

Arkitekt og arbejdsmand

Hvad?

Med Asgers egne ord "hjælper han på værkstedet og bygger det, han får besked på." Det er vi mere end almindeligt glade for, og han laver også mere end det. Asger er uddannet arkitekt, og han ser mange smarte og lækre designløsninger, som får liv i vores produktioner. 

Hvad ellers?

Asger har været selvstændig i næsten fire år og bruger al sin arbejdstid på at tegne og bygge. Han tænker blandt andet i gode løsninger på event- og udeområder. Det var Asgers kæreste, der så på Facebook, at Tiny Office søgte flere hænder. Hun foreslog det til Asger, der ringede til Jonas. Tirsdag startede han og har været her lige siden. Tak til Asgers kæreste.

Vægt?

83,7 kg

IMG 9107 IMG 9107

Palle Christiansen Bay

Flexjobber og altmuligmand

Hvad?

Når der skal hentes ting og sager, køres med vogne eller findes på skøre ideer, så er Palle manden, man går til. Han fikser ting, bygger ting og ordner ting, og så er han kendt for sit skæve, idérige hoved.

Hvad ellers?

Palle er oprindeligt uddannet smed og har lavet lidt af hvert gennem årene. Han har bl.a. arbejdet som bygningssmed og skibsbygger, og så var han jernbinder, da Storebæltsbroen blev bygget. Han er legesyg, og det hører ikke til sjældenheder, at man ser Palle gå igennem Aarhus udklædt som pirat.

Vægt?

80,1 kg

Palle2 Palle2