De små mobile

Trækvogne og dem på el

Her ser du et udvalg af de små mobiler vi har til udlejning. De er alle så små at de kan rulle ind langt de fleste steder. Til messer, Receptionen, festivaler eller i baghaven.

Vi har brugt de forskelllige modeller til kaffebod, Information, drinks og fadølsbar, sampling, undervisning og meget mere. Vi kan tilføje, detaljer som får vognen til at passe til specifikke aktiveringer og budskaber. Tag fat i os for at høre mere. 

Fælles for alle de små mobiler er at de køre på "rugbrødsmotor" og er nemme at håndtere. 

IMG 4157 2 IMG 4157 2

Tiny Tiny

 

Tiny Tiny-barerne og boderne kan lejes og bruges både som bar, hvor de kommer med fadølshaner, glasholder og køleskab, men kan også bruges som promotion eller salg af diverse produkter eller fødevarer.

 

Se mere

Tiny Tiny Bar (3) Tiny Tiny Bar (3)

Tiny Info

 

Det er som bekendt ikke størrelsen, men gørelsen, det kommer an på. Tiny Info er nem at håndtere og kan rulle ind, hvor som helst som salgsbod, samlingssted og lignende. Den kan dekoreres efter ønske.

 

Se mere

Tiny Info (5) Tiny Info (5)

Perronvogn

 

Perronvognen er en smal sag på el med vaskbare overflader, der nemt kan køres ind på messen og bruges som samlingsstand, mobil madbod, foodtruck eller mobil bar. Perronvognen kommer med en ”usynlig” parasol, som sikrer godt vejr hele året.

 

Se mere

IMG 3269 IMG 3269

Billeder af de små mobile