Tiny Office kontorvogn

En verbal røvfuld startede forretningen Tiny Office

Jonas fortæller her historien om, hvordan den allerførste kontorvogn blev til:

”Det første Tiny Office blev bygget, fordi en kunde var utilfreds med min manglende tilstedeværelse under en produktion i min virksomhed, ” Ikke en Pind. Jeg fik faktisk en regulær verbal røvfuld.

Undskyldningen fra min side gik på, at kontorarbejdet kaldte. Jeg havde svært ved at passe den del af mit arbejde, der foregår på et kontor, og samtidig være til stede på sitet under en produktion.

Mit kontor i kontoret på Smukfests hovedkontor i Skanderborg var et rum, der signalerede, at her boede den kreative chef, som satte udviklingen i gang på festivalen. Men hvordan kunne jeg tage kontoret med mig?

Jeg købte en ny trailer for at sikre mig en solid bund og byggede en ’hule’ i genbrugt træ – en lys, imødekommende og varm kontorvogn.

Kombineret med godt håndværk og detaljer, der fortæller historier, viste dette første, mobile kontor sig at være en effektiv måde at kommunikere på. Jeg blev nemlig altid mødt af nysgerrighed og masser af forretning. Det blev udgangspunktet for Tiny Office.

Nu kan jeg være dér, hvor mine kunder er – ligegyldigt hvor de er.”

Tiny Office 1 er isoleret og har radiator samt den mindste brændeovn på markedet. Den er indrettet med tapet af den allerfineste, franske kvalitet, egetræsbord, sildebensparket, ovenlysvindue, køleskab, kaffemaskine og små aflæggerum, så pladsen bliver udnyttet optimalt. Der er plads til 3-4 personer.

Tiny Office 1 er bygget på 6 uger på en trailer der måler H: 2,95 m x B: 2,30 m x 3,0 (med trækstang 4,5 m)