Tiny Podcast

Et podcast studio til den nye stemme

Podcast er i rivende udvikling, og vi har til vores udlejningsportofolie bygget et stilrent produktionsstudio, der giver mulighed for at optage podcasts eller liveudsendelser i et mobilt rum, hvor der er tænkt på miljøet og den gode efterklang. Tiny Podcast er blevet til i samarbejde med Marie Højlund og andre professionelle musikere og producenter, og det har skabt en vogn, hvor der er indtænkt løsninger, der gør det nemt at starte interviews og samtaler op.

Bordet kan nemt rykkes i en monteringsskinne eller helt fjernes, så rummet også vil kunne fungere som talerstol/scene. Der er lavet rørgennemføring ud ad vognen, så kabler ikke beskadiges. Kabelbakker i loftet med fast strøm gør det nemt at montere lys- og videoudstyr uden synlige kabler. I det ene hjørne er der fast kaffemaskine og køleskab. Ja selv skraldespanden er designet til at passe ind i stilen. Uden for fløjdørene kan en markise rulles ud og dække gæster eller publikum for den nådesløse danske sol.

IMG 4332 IMG 4332

Video: Tiny Podcast

Optag din podcast i hele Danmark

Tiny Podcast udlejes og leveres overalt i Danmark, og vi kan formidle kontakter til produktioner af lyd- eller videooptagelser og redigering f.eks. www.podcaster.dk.

I 2021 var Tiny Podcast sponseret af Jyllands-Posten og Aarhus Bibliotekerne.

FEATURES:

Bord med plads til 3-4 personer. Bordet kan flyttes i en skinne på væggen og kan også nemt fjernes, hvis vognen ønskes brugt som scene. 230V stik rundt i vognen og i kabelbakke i loftet. Kabelbrønd til det fri. Lille køleskab og den gode Moccamaster kaffemaskine. Kan leveres med skiltning efter ønske.

Tiny Office Podcast er bygget på 8 uger.

MÅL:
H: 3,05 m x B: 2,45 m x L: 3,4 m (4,7 m med trækstang). 
Vægt: 1350 kg

VEJLEDENDE PRIS DAG/UGE:

5.000 kr. / 15.000 kr. ex. moms.

Book med mail

IMG 2172 IMG 2172

Billeder af Tiny Podcast