Tiny Office Oplagt - Jakobsen Huse

Nyeste teknologier indenfor bæredygtighed

Vi har længe haft et ønske om at bygge et Tiny Office med de nyeste teknologier indenfor bæredygtighed.

I partnerskab med Jakobsen Huse og en dygtig arkitektpraktikant hos os lykkedes det i fællesskab at bygge et hus på hjul efter tegning. Beklædningen er fra SAGA Woods, træuldsisolering, upcycling vindspærre, ventilationsvindue, linoliemaling, zinkinddækning og mange fine detaljer, hvor samarbejdet med Godt Gjort, en socialøkonomisk virksomhed, bør fremhæves. De har syet hynder af gamle sofaer, som har fundet nyt liv på bænkene omkring bordet. Det giver mening.


Dette Tiny Office blev næsten bygget på en weekend i et maraton af byggevilje og mødet mellem to virksomheder og flere gode partnere på de enkelte fagområder. Og så fik arkitekt Elvira Bergman tegnet og bygget sit første hus på hjul. Vores gode snedkerlærling Andreas har bygget tænkte løsninger og bygget møblerne hos Tømrer og Snedkerforretning Thylkjær & Jakobsen. Vi kalder vognen Tiny Office OPLAGT.

IMG 2216 2 IMG 2216 2

Video: Oplagt

OPLAGT til et bæredygtigt budskab

FEATURES:

Bord med plads til 4 personer. Bordet kan klappes sammen og hænge på væggen som en ramme. Møbler, der nemt kan tages ud som frontdisk, mange skuffer og skabe, et lille køleskab og som altid Moccamaster kaffemaskinen til skoldhed kaffe i en fart. Tiny Office OPLAGT kan lejes ud til dig, der har et bæredygtigt budskab, og vi kan være behjælpelig med detaljer og skiltning, der passer til jeres aktivitet og fortælling.

Tiny Office OPLAGT er bygget på få uger.

MÅL:
H: 3,45 x B: 2,45 x L: 4,45 (5,75 med trækstang)
Vægt: 2430 kg

VEJLEDENDE PRIS DAG/UGE:

5.000 kr. / 15.000 kr. ex. moms.

Book med mail

IMG 1648 IMG 1648

Idéen opstod, da vi hos Jakobsen Huse ofte inviteres til forskellige messer, arrangementer og events – hvor vi altid skal vurdere ud fra omkostningerne ved at bygge en messestand op, medbringe diverse vareprøver, brochurer og andre lignende traditionelle tiltag – hvorvidt det kan betale sig at deltage. Samtidig synes vi sjældent, at vi lykkedes godt nok med at beskrive vores produkt og alle dets gode egenskaber tydeligt nok – og vi har tit ”øffet” lidt over, at vi jo ikke ligesom de fleste andre firmaer, vi møder på messer, kan medbringe vores produkt – altså medbringe et helt hus!

MEN det kan vi NU!  

Vi har store planer med vores lille rullende Jakobsen hus (kaldet ”Grønærten”). Den skal rundt i landet og besøge vores byggepladser, vi skal invitere til spændende møder med kunder, samarbejdspartnere og andre interessante mennesker. Vi skal deltage i bæredygtige festivaler og andre sjove events. Mulighederne er uendelige, og vi glæder os især til, at kunne deltage i spændende arrangementer sammen med Tiny Office.

 

Grønærten har allerede været i brug til flere spændende møder med nye samarbejdspartnere og til ansættelsessamtaler, og den har været på tur rundt i Østjylland til vores søsterfirma Thylkjær og Jakobsens byggepladser for at afholde udviklingssamtaler med tømrerne.”

 

Maria Venø Jakobsen

Ejer / Direktør

www.jakobsenhuse.dk

 

Billeder af Oplagt