Du skal have en helt unik vogn!

Jeg må ha' mit eget Tiny Office

Det kan vi godt forstå. For med dit eget kontor på en trailer, bestemmer du altid selv, hvor du vil arbejde. Er du til havudsigt på toppen af en bakke eller til at kunne dyppe tæerne helt nede i vandkanten? Eller vil du flytte tættere på dine kunder og møde dem dér hvor de er? Vores kunder melder tilbage, at Tiny Office giver dem fleksibilitet, frihed og energigivende arbejdsglæde.

Men et Tiny Office kan sagtens være andet og mere end et kontor. Hvad med at få bygget en unik vogn, der kan bruges som messestand, kampagnevogn, mødested, salgsvogn, frokoststue, bar eller noget helt andet?

 

Sikkerhed

 

Det er ikke svært, at køre med trailer og med et Tiny Office er det tilmed opsigtsvækkende. Der vil med garanti både fremkomme vink og smil på din vej.

Et par ting du skal være opmærksom på i forhold til kørsel med trailer:

Vi bygge som udgangspunkt på en trailer med 2 aksler, med hjul på siden af vognen. Det giver et lavt tyngdepunkt og derved en sikker vogn på vejen. Vi opbygger og indretter vognene, således at vægten er jævnt fordelt, men vi anbefaler ved større vogne, at der tilkøbes slingrekobling.

 

Sådan gør vi

 

Sammen taler vi først dine ønsker, behov og økonomi igennem. Herefter tegner vi dit Tiny Office og retter detaljer til med input fra dig. Ud fra tegningerne beregner vi det færdige tilbud og leveringsdato.
Vi bygger dit Tiny Office på vores værksted på Sydhavnen i Aarhus C – i en sky af gnister og høvlspåner og med et stort forbrug af lakridspiber og kold kaffe. Tiny Office udvikles og bygges altid helt fra bunden af. Derfor vil der også opstå fejl og mangler, som vi – og du som kunde – først opdager ved ibrugtagningen og efterfølgende tager hånd om, som en del af den aftale vi indgår.

Dit Tiny Office leveres nysynet med dokumentation til den aftalte tid og sendes af sted med en særlig hilsen fra det hold, der har bygget vognen.

Produktionstiden varierer fra 6-10 uger.

Kontakt os her for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud: 

info@tinyoffice.dk

Kørsel

 

Kopi af trailerens indregistreringsattest skal medbringes ved kørsel i Danmark. I udlandet skal originalen medbringes.

Der må ikke være ophold i et Tiny Office under kørsel.
Trailerens hjul skal efterspændes og dæktryk kontroleres jævnligt.

Kørsel med trailer i DK er hastigheds begrænset til:
80 km/t på motorvej. 70 km/t motortrafikvej eller landevej 70 km/t i byzonen (alt efter skiltning). I de fleste danske byer er der en hastighedsbegrænsning på 50 km/t.

 

Dokumentation og forsikring

Vi forstår vigtigheden af synlighed og omtale, og vi dokumenterer derfor altid hvert projekt fra start til slut i tegninger og billeder. Du har som kunde rettigheden til at bruge materialet i egen markedsføring.

Et Tiny Office kan forsikres og det anbefales. Priser varierer. Kontakt dit forsikringsselskab for at få et tilbud og spørg gerne os til råds.

 

Regler

 

En præmis er, at vi bestræber os på at bygge vognene så lette, at de kan hægtes på en almindelig familie bil, som føres med almindeligt B kørekort. Vi bygger dog også større vogne, som kræver et BE kørekort. Det er nemt at erhverve og giver en god lektion i kørsel med trailer, samt opfrisker færdselsreglerne generelt. Det anbefales herfra.

Af bilens registreringsattest fremgår det, hvor meget køretøjet må trække. Vær opmærksom på, at regler på området ændres løbende og det er dit ansvar, at være opdateret på hvad der er gældende for kørsel med trailer. Tjek derfor de aktuelle regler på området hos FDM. Er du i tvivl så tag fat i os.