Tiny 2022

Tak for Tiny 2022!

 

Kære kunder og samarbejdspartnere

Nytåret står for døren, og hos Tiny Office ser vi tilbage på et begivenhedsrigt år. 

Fra værkstedet i Aarhus har vi blandt andet udviklet og bygget Tiny Rathaus for Landthaupstadt Kiel; et rullende rådhus, der skal bringe kommunen og forvaltningen tættere på borgerne. Vi har også bygget en salgsvogn for OK Energi, en køkken- og promotionvogn til Kornets Hus, salgsvogne for Superwood til Sverige og Norge, et demo-køkken for ALDI, udlejningsvognen KONTORLANDSKAB, konceptvognen Tiny Hotel, et kontorfællesskab til Ro Naturcamp på Fejø samt en lang række små, mobile løsninger for faste og nye kunder. Det gælder blandt andet Pinebænk til Jyllands-Posten på årets Krimimesse, Forvandlingskuglen med Jan Hellesøe, Burning Man-skulptur til Christian Stadil, Champagnebar til YSC SKAGEN, kæmpebogstaver til Sting-koncerten i Horsens samt STATSMINISTERKONTORET på VALGTRÆF-tour for TV2 i efteråret. Udfordrende, skæve og originale opgaver, som jeg holder så meget af.

Vi går op i materialevalg og bygger så vidt muligt med lokale materialer, gerne 2. sortering eller SJ Savværk i Odder. Vi bruger nye materialesammensætninger fra opstarts- og etablerede virksomheder og har blandt andet brugt plast, stof, papir, græs og hamp foruden genbrugskabler og dimser fra vores naboer i Sydhavnen REUSE. Vi har desuden indgået samarbejde med socialøkonomiske virksomheder og byder personer på kanten af arbejdsmarkedet inden for på værkstedet.

Mit ønske er, at Tiny Office kan være et laboratorium, et rullende testcenter for materialer, løsninger og samarbejder - et bud på en grønnere fremtid. 

Når vi kigger ind i 2023, er det med en ordrebog, der er godt fyldt og med flere spændende udlejninger i sigte. Personligt håber jeg, at året vil byde på originale og effektfulde løsninger, vi i fællesskab kan forfølge for at bremse den globale klima-nedsmeltning og give fredelige løsninger på alverdens krige rundt om i verden. Jeg håber og tror! 

Hermed ønskes I en glædelig jul og et godt nytår. 

Jonas Hallberg 

Tiny Office

 

IMG 6474 (1) IMG 6474 (1)

Billeder af Tiny 2022