Sådan får du dit eget Tiny Office

Sammen taler vi først dine ønsker, behov og økonomi igennem. Herefter tegner vi dit Tiny Office og retter detaljer til med input fra dig. Ud fra tegningerne beregner vi det færdige tilbud og giver dig en leveringsdato.

Vi bygger dit Tiny Office på vores værksted på Sydhavnen i Aarhus C. Tiny Office udvikles og bygges altid helt fra bunden. Hvis der er noget, der skal rettes til undervejs, så klarer vi det. Og hvis der efter ibrugtagningen dukker nogle fejl eller mangler op, så tager vi efterfølgende hånd om det som en del af den aftale, vi indgår.

Dit Tiny Office leveres nysynet med dokumentation til den aftalte tid og sendes af sted med en særlig hilsen fra det hold, der har bygget vognen. Produktionstiden varierer fra 6-10 uger. Kan du ikke vente så længe? Så lad os snakke om det.

Har du spørgsmål eller er interesseret i et Tiny Office, så er du mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende møde

Vi har samlet de vigtigste informationer om sikkerhed, kørsel, dokumentation og forsikring samt regler, så du kan være helt tryg, når du bruger dit Tiny Office, eller når du kører med det fra event til event, fra strandkant til by, fra messe til skov.

Sikkerhed

Det er ikke svært at køre med trailer og med et Tiny Office er det tilmed opsigtsvækkende. Der vil med garanti både fremkomme vink og smil på din vej. Et par ting du skal være opmærksom på i forhold til kørsel med trailer:

Vi bygger som udgangspunkt på en trailer med 2 aksler med hjul på siden af vognen. Det giver et lavt tyngdepunkt og derved en sikker vogn på vejen. Vi opbygger og indretter vognene, således at vægten er jævnt fordelt, men vi anbefaler ved større vogne, at der tilkøbes slingrekobling.

Kørsel

Kopi af trailerens indregistreringsattest skal medbringes ved kørsel i Danmark. I udlandet skal originalen medbringes. Der må ikke være ophold i et Tiny Office under kørsel. Trailerens hjul skal efterspændes, og dæktryk kontrolleres jævnligt.

Det er et lovkrav at alle trailere over 750 kg i totalvægt skal have en sikkerhedswire monteret for at øge sikkerheden, hvis der skulle ske et koblingsbrud. På den måde fungerer en sikkerhedswire, som en sikkerhedsline mellem bil og trailer. Det er vigtigt, at sikkerhedswiren går i lige linie fra traileren til sikkerhedsøjet på anhængertrækket / øjet på bilen. (Ikke rundt om anhængertrækket, det medføre, ved kontrol, som udgangspunkt en betinget frakendelse af førerretten)

Når du kører med anhænger som for eksempel trailer eller campingvogn, gælder følgende fartgrænser i Danmark. Kører du med trailer, campingvogn eller lignende efter en personbil, varebil eller minibus, må du højst køre:

  • 80 km/t på motorvej
  • 80 km/t motortrafikvej eller landevej

Som udgangspunkt 50 km/t i byerne

Se mere på FDM’s hjemmeside: FDM – Love og Regler – Fartgrænser

Dokumentation og forsikring

Vi forstår vigtigheden af synlighed og omtale, og vi dokumenterer derfor altid hvert projekt fra start til slut i tegninger og billeder. Du har som kunde rettigheden til at bruge materialet i egen markedsføring.

Et Tiny Office kan forsikres, og det anbefales. Priser varierer. Kontakt dit forsikringsselskab for at få et tilbud, og spørg gerne os til råds.

Regler

En præmis er, at vi bestræber os på at bygge vognene så lette, at de kan hægtes på en almindelig familiebil, som må trække mellem 1500 -2000kg og dermed føres med almindeligt B-kørekort. Vi bygger dog også større vogne, som kræver et BE-kørekort. Det er nemt at erhverve og giver en god lektion i kørsel med trailer samt opfrisker færdselsreglerne generelt. Det anbefales herfra.

Af bilens registreringsattest fremgår det, hvor meget køretøjet må trække. Vær opmærksom på, at regler på området ændres løbende, og det er dit ansvar at være opdateret på, hvad der er gældende for kørsel med trailer. Tjek derfor de aktuelle regler på området hos FDM. Er du i tvivl, så tag fat i os.