AARHUS UNIVERSITETS MOBIL MESSESTAND

Skaber opmærksomhed og smil, hvor den kommer frem

Med ønske om en form for popup container lød opgaven fra Aarhus Universitet (AU), på en mobil messestand, hurtig og nem opstilling og et tydeligt AU udtryk.

Tiny Office AU er bygget, sĂĄ det til forveksling ligner Aarhus Universitet, der i sin tid blev tegnet af CF Møller. En nutidig snak med tegnestuen sikrede, at alle detaljer var i orden. Tiny Office AU er udført i specialfremstillede glasfibermursten, stĂĄltegl, har flisegang i slidstærk folie, unikke gule markiser, lys der markerer vinduespartiet, en skjult dør i muren – og naturligvis efeu kravlende op ad murværket. Og sĂĄ kan hele den ene side ĂĄbnes ved et enkelt tryk pĂĄ en knap. AutoCampus er et godt alternativ til en svær hĂĄndterbar popup container.

Opgaven er løst i tæt parløb med universitetets egne arkitekter, og det har ført til flere forbedringer undervejs i produktionen.

Ved præsentationen blev vognen navngivet af universitetets rektor og hedder nu AUtoCampus. Vognen fik i de efterfølgende uger fin omtale i de lokale medier og styrkede universitetets interne innovative formåen.

Tiny Office AUtoCampus er bygget på 10 uger på en trailer, der måler 2,30 x 4,5 m x 3,9 m i højden.