MINIBAR

Det mindste Tiny Office til dato.

En mobil bar til produktlanceringer, events og fester – med en agenda om at skabe en arbejdsplads for mennesker med handicap og et ønske om at levere små, gode serveringer og oplevelser.

Christian Sørensen, kendt af de fleste som Lille Christian for hans arbejde i underholdningsbranchen og sin medvirken i Klovn, henvendte sig med tanken om et Tiny Office.

På meget kort tid udviklede konceptet sig til en bar, der var komplet opbygget og indrettet til at passe til mennesker med dværgvækst – med en serveringsdisk, hvor alle de “lange” kunder måtte bøje sig ned for at blive betjent.

MINIBAREN er opbygget i en let aluminiums-konstruktion på en lille trailer med én aksel og malet i en ønsket lys, blå farve. Diske og borde er i stål. Der er installeret vandhane, håndvask, køleskab og fadølshane, og den er udstyret med en lang række hylder og rum, der passer til produkter og service.    

MINIBARen er bygget på 9 uger på en trailer, der måler 1,65 x 2,15m, og har en højde på kun 1,60m (udvendigt totalt 2,20m)

MINIBAREN udlejes med bemanding til forskellige arrangementer. Se mere her: www.småtergodt.dk