Tiny Office kontorvogn

En verbal røvfuld startede forretningen Tiny Office

Jonas fortæller her historien om, hvordan den første kontorvogn blev til:

”Det første Tiny Office blev bygget, fordi en kunde var utilfreds med min manglende tilstedeværelse under en produktion i min virksomhed, ” Ikke en Pind. Jeg fik faktisk en regulær verbal røvfuld.

Undskyldningen fra min side gik på, at kontorarbejdet kaldte. Jeg havde svært ved at passe den del af mit arbejde, der foregår på et kontor, og samtidig være til stede på sitet under en produktion.

Mit kontor i kontoret på Smukfests hovedkontor i Skanderborg var et rum, der signalerede, at her boede den kreative chef, som satte udviklingen i gang på festivalen. Det blev udgangspunktet – hvordan kunne jeg tage kontoret med mig?

Jeg købte en ny trailer for at sikre mig en solid bund og byggede en ’hule’ i genbrugt træ en lys og imødekommende, varm kontorvogn.

Kombineret med godt håndværk og detaljer, der fortæller historier, har dette første mobilt kontor vist sig som en effektiv måde at kommunikere på. Jeg bliver mødt af nysgerrighed og masser af forretning.

Min kontorvogn er isoleret og har radiator og den mindste brændeovn på markedet, tapet af allerfineste franske kvalitet, egetræsbord, sildebensparket, ovenlysvindue, køleskab, kaffemaskine og små aflæggerum, så pladsen bliver udnyttet optimalt.

“Nu kan jeg være dér, hvor mine kunder er – ligegyldigt hvor de er.”


Tiny Office 1 et rullende kontor er bygget på 6 uger på en trailer, der måler 2,30 x 4,5 m x 2,95 m i højden.