Tiny Office Danish Crown

En mobil messestand der ruller ud til åben gård arrangementer, dyrskuer, skolearrangementer og lignende

For Europas største producent af grisekød lød opgaven “At skabe fortællingen om mad inklusiv alle led i værdikæden med det udgangspunkt og fokus, som forbrugerne har på dyretransport”. Derfor fortolkede vi en moderne grisetransportvogn og gjorde den transparent.

Et let stålskelet danner rammen for et let buet tag fræset i polycarbonat og LED belyst og vinduer, der alle er med budskaber. Dørene på begge sider kan åbnes, og rammer gør adgangen let og autentisk.

Gulvet er illustreret som et gulv i stalden med varmt betongulv og ventilerede riste.  Et bord, der fortæller hele historien fra produktion til servering belyst af varmelamper fra stalden, og skamlerne er beklædt med skind fra gris og ko.

I Danish Crowns mobile messestand er der plancher, der nemt kan ommonteres og har budskaber på begge sider. De hænger langs væggene, og foderautomaten og medicinskabet og er synligt ophængt i øjenhøjde; klar til at formidle fakta fra produktionen.


Tiny Office Krone1, som den mobile messestand er navngivet, er udviklet sammen med og skal bruges af andelshaverne ved “åben gård arrangementer”, dyrskuer, skolearrangementer og lignende og løser en stor fælles, kommunikativ opgave på en nem måde.

“Tiny Office har bygget vores fortælling i miniformat – og på hjul, så vi kan tage den med ud i landet og tale med mennesker om, hvem vi er, og hvad Danish Crown er i gang med.”

Astrid Gade Nielsen

Danish Crown

Tiny Office Danish Crown er bygget på 12 uger på en trailer, der måler 1,85 x 4,15 x 3,15m i højden.