Tiny Office til Mette Frederiksen

Mobilt kampagnekontor, der når helt ud til vælgerne.

Når vi skal vælge vores politikere, er det afgørende, at vi ved, hvem der gemmer sig bag ord og løfter. Derfor blev et mobilt kampagnekontor løsningen for Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, op mod valget i 2019. Hvem er hun, og hvad gemmer der sig bag facaden hos hende, der ønsker at blive den næste statsminister?

Med udgangspunkt i Mettes hjem, sommerhus og kontor er der valgt opbygning, materialer, inventar og detaljer, der alt sammen fortæller historien om mennesket Mette, og hvilke værdier hun står for. 

Det mobile kampagnekontor er en trækonstruktion med andensorteringstræ fra Superwood, speciallavede døre og vinduer og et meget specielt tag med et langsgående ovenlysvindue og beklædt med aluminiumsschinkler.

Indvendigt er loftet beklædt med stave på langs, og væggene er tapetserede og malet i to forskellige farver. Gulvet består af gråmalede, høvlede planker, og øvrigt inventar, reol og køkken er bygget efter eget design.

Indretningen med alt fra Wegner stole til Moccamaster er afstemt, så vi står med en gennemført opgave, som er mere autentisk, end vi turde håbe på, da vi gik i gang.

“Jeg kan se mig selv i den her vogn”, udtalte Mette Frederiksen, da vi sendte det mobile kampagnekontor på gaden i Hjørring. Herfra skulle den rulle ud i hele Nordjylland som kampagnekontor henover valgkampen. Det giver kendskab og mening; en klog og modig strategi. 

Tiny Office Mette Frederiksen er bygget på 5 uger på en trailer, der måler H: 3,15 m x B: 2,10 m x L: 3,15 m (med trækstang 4,65 m)